Шампион-захранки за риболов - Зимен
Ш А М П И О Н
Р И Б О Л О В Н И З А Х Р А Н К И - Захранка за Шаран,Захранка за Платика,Захранка за Толстолоб,Захранка за Червеноперка,Захранка за Уклей,Захранка за Река,Захранка за Едра риба,Универсална захранка Д О Б А В К И - Бисквитена галета,Хлебна галета,Гълъбова тор,Мляно кюспе,Глина Царевично брашно К Ю С П Е Т А- Царевично кюспе,Слънчогледово кюспе Г Р А Н У Л И - Царевични пелети,Слънчогледови В А К У М И Р А Н И - Царевица МЕД,ЯГОДА,ВАНИЛИЯ , Качамак ЯГОДА,НАТУРАЛЕН , Зърнен микс,Жито


Петък, 28.07.2017, 02:49
Главна | Регистрация | Вход риболовни захранки

Сайт меню

Вход във форума

Търси

Календар

«  Юли 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Мини-чат

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Зимен
  Зимният риболов се извършва върху замръзнал водоем.Преди да го практикувате се уверете,че дебелината на леда ще ви издържи,при най малкото съмнение се откажете.

ЖИВОТЪТ ВИ Е ПО -ВАЖЕН ОТ РИБОЛОВА!


Лично аз съм пропадал в студените води,повярвайте инстинктът си свърши работата.
Ако все пак пропаднете в леда,недейте да се паникьосвате.Разперете ръце и се изтеглете внимателно назад.
  За този начин на роболов е нужен ледобур-ръчен или механичен,с който да пробием необходимата дупка в леда.

  С ледобура дупката става правилна и гладка,което ще е преимущество за ваденето на рибата.Някой използват и моторен трион за направата на по-голяма дупка-това е допустимо само при значителна дебелина на леда.Използването на други средства не е желателно ,тъй като ще изплаши рибата и ще отслаби здравината на леда.
  Грибка-нещо като голяма лъжица или черпак,с негова помощ се отстранява останалите парченца лед от дупката.
  Специална въдица,която няма нищо общо с широко използваните.Видът и може да изглежда незначителен,но за този вид риболов просто няма нужда от повече.Застанали сме точно до дупката , представете си ако трябва да ловим с 4 метров прът.
  Използваните примамки са предимно изкуствени, но могат да се комбинират и с живи.  Отвесна блесна-ползва се като се издърпва енергично нагоре.
  Мормишка-пуска се да стигне дъното и с късо подръпване да се кара да подскача по дъното,имитирайки воден организъм ровещ по дъното.
  Жива стръв-може да се използва всичко, с което се хранят ловуваните риби през зимата бял червей,рибка и др.
Copyright MyCorp © 2017 | Хостнат от