Шампион-захранки за риболов - Язовири
Ш А М П И О Н
Р И Б О Л О В Н И З А Х Р А Н К И - Захранка за Шаран,Захранка за Платика,Захранка за Толстолоб,Захранка за Червеноперка,Захранка за Уклей,Захранка за Река,Захранка за Едра риба,Универсална захранка Д О Б А В К И - Бисквитена галета,Хлебна галета,Гълъбова тор,Мляно кюспе,Глина Царевично брашно К Ю С П Е Т А- Царевично кюспе,Слънчогледово кюспе Г Р А Н У Л И - Царевични пелети,Слънчогледови В А К У М И Р А Н И - Царевица МЕД,ЯГОДА,ВАНИЛИЯ , Качамак ЯГОДА,НАТУРАЛЕН , Зърнен микс,Жито


Петък, 28.07.2017, 02:50
Главна | Регистрация | Вход риболовни захранки

Сайт меню

Вход във форума

Търси

Календар

«  Юли 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Мини-чат

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Язовири
яз. Александър Стамболийски  Това е първият голям язовир в България. Началото му започва на 3 км. от западния край на Севлиево, а стената му е край с. Горско Калугерово, Сухиндолска община. Общата му дължина е 18 км. Язовирът дава възможност за краткотраен и по-продължителен отдих с практикуване на риболов - шаран, каракуда, бяла риба, сом, щука, гребни и ветроходни лодки, сърф и водни ски.

яз. Ахелой  Познат сред местните хора като яз. Бата.Завирена площ - 0,97 км2.Рибно богатсвто:Бабушка, Бял амур, Бял толстолоб, Каракуда, Кротушка, Пъстър толстолоб, Речен кефал (Клен), Слънчева риба, Сом, Червеноперка, Шаран

яз. Алино   Намира се по пътя за Самоков, но този през Бистрица и Железница, до самото с.Алино. С малки размери, но на много приятно за риболов място.Най-много са костурите, като размерът им варира в доста голям диапазон – от 10-грамови рибки до килограмови екземпляри. Все пак, масово ловените бодливци са по около 80-100 г. Другата риба със значимо присъствие е бабушката.Третата риба, с демонстрирано присъствие при почти всеки излет, е кефалът. Обикновено се вадят риби с тегло 100-150 г, но “Алино” се слави с трофейните си кефали.

яз. Батак   Язовир „Батак” и местността „Цигов чарк” са разположени на 21 км от Велинград.Водите на язовира дават прекрасни възможности за риболов – във водите му се срещат костур, кефал, червеноперка, шаран, таранка, толстолоб.

яз.Върбица   Язовирът се намира на около километър източно от гр. Радомир в посока Дупница .Водоемът се зарибява всяка седмица (четвътък или петък) с шаран, сом и периодично с бял амур, толстолоб, а в студените месеци - ежеседмично с пъстърва. Пъстървата живее целогодишно благодарение на чистата вода и голямата дълбочина (оцелява и през летния сезон).

яз.Доспат   Язовир Доспат се намира в сърцето на приказните Родопи, непосредствено до едноименния град, на около 82 км. западно от град Смолян.Язовирът е богат на риба. В него плува костур, шаран, кефал, уклей, червеноперка и пъстърва. Тук има отлични условия за развитието на спортен и стопански риболов. Практикуват се няколко вида риболов: на плувка, на дъно, на муха с шнур, на блесна и на булдо.

яз.Душанци  Язовир Душанци е разположен в подножието на Стара планина до село Душанци в близост до гр. Пирдоп. Всяка година той радва мераклиите с добри количества риба, като се слави с огромни количества червеноперки.Освен червеноперка излиза и платика, но предимно дребна.Язовирът се обитава и от трофейни шарани, но те са така редуцирани, че уловът им е чиста случайност

яз.Батак  Язовир „Батак” и местността „Цигов чарк” са разположени на 21 км от Велинград. Идеално място за отдих по всяко време на годината.Водите на язовира дават прекрасни възможности за риболов – във водите му се срещат костур, кефал, червеноперка, шаран, таранка, толстолоп.

яз.Йовковци  Язовир Йовковци се намира под село Вълчевци, на около 5 км западно от град Елена.Във водите му плуват шаран, толстолоб, бяла риба и др., което дава възможности за развитие на риболовен туризъм. Изградена е много добра туристическа инфраструктура.

яз.Сопот  Язовир Сопот е четвърти по големина в България, дълъг 7 и широк 2 км. Намира се на приблизително 30 км северозападно от град Троян, край село Голяма Желязна, само на 4 км източно от село Лесидрен. Той е чудесно място за отдих, плаж, водомоторни спортове и воден туризъм.Любителите рибари също няма да бъдат ощетени. Те ще имат възможност да покажат своето майсторство при улов на бяла риба, толстолоб, шаран и уклей.

яз.Копринка  Язовир Копринка е сред най-големите по площ и обем, изкуствено изградени у нас водоеми. Намира се в Централен южен район на България, в сърцето на Розовата долина, на 7 км западно от град Казанлък и в непосредствена близост до едноименното село Копринка. Разположен по поречието на река Тунджа, между Стара планина и Средна гора, дължината му достига над 7 км. Истинско удоволствие и място за незабравими преживявания обаче, язовирът предлага на любителите на риболова. Мряна, кефал, уклей, шаран или бяла риба – всяка от тях може да се хване и на вашата въдица, ако хобито ви е риболов.

яз.Тича  Тича е язовир в Североизточна България. Той е седмия по големина у нас. Общият обем на язовира е 311 800 000 м3.Най-близкия град е Велики Преслав, който е на по малко от 10 км от преливната стена на язовира.В язовира могат да се ловят платика, шаран, сом, каракуда, червеноперка, кефал и бяла риба.
яз.Идилево  Язовир Идилево се намира се в Централен северен район на България, в полите на Стара планина,между гр.Велико Търново и гр.Севлиево. Язовирът предлага на любителите на риболова амур, каракуда, шаран и др.


Copyright MyCorp © 2017 | Хостнат от