Изложение " Лов и Риболов " + " Adventure and Extreme Expo " - Лични - Табло за обяви - Шампион-захранки за риболов
Ш А М П И О Н
З а х р а н к и - д о б а в к и


Петък, 28.07.2017, 02:50
Главна | Регистрация | Вход

Сайт меню

Вход във форума

Търси

Мини-чат

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Табло за обяви
Главна » Табло за обяви » Лични

Изложение " Лов и Риболов " + " Adventure and Extreme Expo "
Информация | 07.05.2011, 11:07

Интер Експо и Конгресен Център, София, бул. "Цариградско шосе" 147

На 28 април  се открива изложението "Лов и риболов", което и тази пролет ще е място, посещавано от хора с ловни страсти, съобщават организаторите.

Фирмите ще представят в Интер Експо Център ловни и риболовни принадлежности - от риболовните кукички до навигационни системи за яхти, кораби и лодки, оръжия и превозни средства, разнообразно облекло и аксесоари. Риболовците ще имат възможност да обменят опит, да се посъветват с по-добрите и да получат отговор на своите въпроси. Освен ориентация за най-подходящите места за риболов според сезона или желания улов ще могат да подберат и нужните такъми и екипировка за това.

На изложението "Лов и риболов" традиционно ще присъстват официални представители и търговци на оръжие - спортно, пневматично, газово и антикварно, ловни и спортни пушки, ловни карабини, патрони и барут за много модели и марки оръжие.

На изложението ловците отново ще могат да договорят изгодни условия за закупуване на необходимото им оборудване и екипировка.

Всеки посетител на изложението ще участва в томболата на организаторите и може да се сдобие с една от многото предметни награди предоставени от изложителите. Ще има тениски и шапки, патрондаши, фишфайндър, фенер, макара, комплекти блесни и др.

Място сред експонатите тази пролет имат и традиционните лъкове.

Всеки желаещ да изпита своята точност има на разположение специално изградено стрелбище. Заинтригуван от демонстрацията, показваща старата ловна култура, участникът в експеримента може да продължи визуалната разходка и да разгледа и други атрибути от бита на прабългарите на щанда на BAGATUR.

Паралелно с пролетното изложение "Лов и риболов" ще се проведе и първото изложение за екстремни спортове и приключения у нас "Adventure&Extreme Expo".

Информацията е на БТА.

Добавено от: Риболовка |
Преглеждания: 830 | Поставен до: 07.06.2011 | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Име *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2017 | Хостнат от